Binnenzonwering

Gordijnen de sfeermakers van je interieur

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Binnen wil je het ’t liefst zo gezellig mogelijk maken. Kaarsjes aan, plaid op de bank en de gordijnen dicht. Gordijnen zijn de sfeermakers van je interieur. Gelukkig aan keuze geen gebrek. Maar wat past nu precies bij de sfeer die jij wilt creëren? Wij zetten wat opties voor je op een rij.

In-betweens
Fan van een lichte en landelijke sfeer? Dan zijn inbetweens misschien wel wat voor jou. Door de semi-transparante stof geven deze gordijnen direct een open en licht gevoel. Ze zorgen voor een mooie lichtinval in de ruimte en zijn goed te combineren met andere zonwering en raamdecoratie. Met gordijnen bijvoorbeeld. Zo hou je een lichte sfeer, maar kun je wel de warmte binnenhouden en het wat donkerder maken als je daar zin inhebt. Daarnaast dragen in-betweens bij aan een goede akoestiek in huis. Zo dempen ze het geluid.

Overgordijnen
Ook overgordijnen in basis tinten zorgen vooreen lichte, intieme sfeer. Kies bijvoorbeeld voor kleuren als licht grijs, licht bruin of een nude roze tint. Wanneer je kiest voor een overgordijn in combinatie met een andere gordijnstof, creëer je warmte en een luxe uitstraling. Ook hierin kun je met kleuren spelen. Kies voor neutrale kleuren om de ruimte groter te laten lijken en een warm gevoel te creëren. Maar je kunt ook voor contrasterende gordijnen kiezen om de ruimte kleiner en knusser te doen ogen.

Klassieke gordijnen
Naast egale kleuren kun je natuurlijk ook kiezen. voor een print. Dat kan goed met klassieke gordijnen. Kies bijvoorbeeld voorgordijnen met botanische en florale dessins om rust en warmte in je huis te creëren. Of ga voor mooie, klassieke patronen om een stijlvolle touch aan je interieur te geven.

Bij BINNEN hebben we verschillende merken in ons assortiment die een oneindig veel keuze bieden als het aankomt op gordijnen. Hulp nodig bij je keuze? Een van onze adviseurs helpt je graag in de winkel.

 

 

 

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.