Inspiratie

In 5 stappen naar een Happy Young woonstijl

Wednesday, December 29, 2021

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Wie wordt er nu niet vrolijk van kleur? Met een Happy Young interieur is een goed humeur gegarandeerd. De felle kleuren, gedurfde accessoires en een opvallende basis die deze woonstijl vormen, zorgen elke dag opnieuw voor een feest in je woning. Een gedurfd Happy Young interieur lijkt misschien niet voor iedereen weggelegd, maar met deze 5 simpele stappen voeg jij al snel een passend vleugje vrolijkheid toe aan jouw woonruimte.

1. Ga voor een zachte basis
Een Happy Young interieur kenmerkt zich natuurlijk door het rijkelijke gebruik aan kleur. Opvallende meubels en verschillende kleurvlakken staan centraal, maar je wilt natuurlijk wel dat het allemaal bij elkaar past. Kies daarom vooreen frisse, zachte tint als basis voor je interieur. Zo vorm je ondanks het speelse, kleurrijke effect van deze woonstijl toch een rustig en modern geheel.

2. Vind het juiste contrast
Als je eenmaal een mooie basiskleur gevonden hebt, kun je je creativiteit uiten in het vinden van de perfecte contrastkleuren. Zoek verschillende gekleurde meubels en accessoires bij elkaar. Dit mag best een beetje tegen elkaar aan schuren. Hoe gekker, hoe leuker.



3. Speel met vormen en patronen
Als je kiest voor een rustige basis, kun je gerust wat meer uitpakken in de rest van je interieur. Speel hierbij zeker ook met vormen en patronen. Wat dacht je bijvoorbeeld van gordijnen in een vrolijke kleur als koraalblauw? Of kies voor een op maat gemaakt vloerkleed welke de verschillende kleuren van jouw interieur met elkaar verbind in een opvallend patroon. Je kunt het zo gek niet bedenken. Alles mag in deze woonstijl!

4. Kies opvallende eye catchers
In een Happy Young interieur worden je ogen continue op een fijne manier geprikkeld waardoor er een boost aan energie ontstaat wanneer je een ruimte binnenloopt.Dit effect creëer je door opvallende eyecatchers aan de ruimte toe te voegen.Waar je normaal kiest voor accessoires als opvallende details, mogen in deze woonstijl ook juist het grote meubilair lekker opvallen. Een bank in een okergele kleur bijvoorbeeld is helemaal hip! Kies hierbij vooral voor kleurenwaar jij blij van wordt.

5. Maak het eigen
Je kunt natuurlijk op zoek naar mooi meubilair bij de bekende interieur ketens, maar leuker is om op zoek te gaan naar mooie vintage vondsten of om zelf creatief aan de slag te gaan! Combineer meubels en accessoires van winkels met zelf gemaakte eye catchers en vintage items. Denk hierbij aan een gepimpt, oud dressoir een zelf gehaakt vloerkleed of een gebakken pot. Een persoonlijke touch maakt van het interieur jouw interieur.

Word jij ook helemaal blij van de woonstijl Happy Young? Wij hebben alles in huis om deze woonstijl in jouw interieur door te voeren. Maak online een personal shopping afspraak en wij helpen je graag op weg naar jouw Happy Young interieur.

Wil jij persoonlijk advies?

NU AANVRAGEN!

Benieuwd of deze woonstijl bij jou past? Doe de quiz en ontdek welke stijl in jouw moodboard staat!

DOE DE QUIZ EN ONTVANG JOUW MOODBOARD

Op zoek naar meer interieur inspiratie?

Dé perfecte rolgordijnen op maat

Ben je op zoek naar nieuwe rolgordijnen op maat? Dan ben je bij Euretco aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit verschillende hoogwaardig te noemen specialisten in woondecoratie. Daarom vind je bij Euretco altijd jouw perfecte rolgordijnen op maat! Ideaal voor bijvoorbeeld kleine ramen of een draai- en kiep- raam.

Welke vloer is geschikt voor kinderen en huisdieren?

Wil je een nieuwe vloer, maar heb je kinderen en/of huisdieren? Dan is het belangrijk om rekening te houden met welke vloer geschikt is. Een veilige en krasbestendige vloer is cruciaal wanneer je denkt aan kinderen en huisdieren thuis. Om de juiste keuze te maken hebben wij alles wat je moet weten op een rijtje gezet!

Welke vloer past er in een klassiek interieur?

Houd je van elegant, chique en sierlijk? De klassieke woonstijl is dan jouw perfecte match! De combinatie van warme kleuren en sierlijke vormen maken het een romantisch interieur. Je kan eenvoudig inspelen op materiaal, kleur en vorm. Maar welke vloer past het beste bij een klassiek interieur? Wij vertellen het je.